Ledig stilling: Rådgivende ingeniør dagslys, termisk inneklima og energi

Marini Consulting søker alltid etter flinke folk. Akkurat nå søker vi etter deg med noe erfaring, en engasjert og motivert sivilingeniør innenfor fagfeltet energi, dagslys og inneklima til å bli en del av vårt team i Lillestrøm.

Vi er et spesialisert rådgivende firma som arbeider med avanserte simuleringer for dagslys, termisk inneklima, energi og bygningsfysikk. Ved å jobbe tverrfaglig med spesialfagene bistår vi våre kunder som ønsker ulike ambisjonsnivåer innenfor miljøsertifisering (f.eks. BREEAM og Svanemerking) med å optimalisere bygningsutforming og fasadedesign.

Vi arbeider med underlag fra arkitekter og andre rådgivende ingeniører og utfører analyser og simuleringer. Ved å vurdere hvilke programvarer som best er egnet til prosjekter, så leverer vi høy kvalitet og presis rådgivning. Marini Consulting jobber mot å bli en ledende aktør på vårt felt og har spesiell erfaring med BREEAM-NOR prosjekter etter nyeste v.6 manualen.

Som en del av vårt lille team på tre fem personer vil du ha muligheten til å jobbe i et intimt og personlig arbeidsmiljø som er fokusert på å skape trygghet og trivsel. Hos Marini Consulting er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre vår kompetanse og evne til å levere høy kvalitet og presis rådgivning. Som en del av vårt team vil du få sjansen til å utforske nye metoder og dataprogrammer, og tilegne deg spesialkunnskap for å sikre at våre kunder får den rette kompetansen for hvert enkelt prosjekt. Alle ansatte benytter kraftige, spesialbygde PCer og ellers alt av moderne skjermer og datautstyr. Vi ønsker å gi deg muligheten til å vokse både faglig og personlig, og til å bli en del av en dedikert gruppe av ingeniører som jobber sammen for å skape innovative og bærekraftige løsninger innenfor energi, dagslys og inneklima i bygg.

Vi ser etter en kollega som kan arbeide selvstendig, ta initiativ, er analytisk samt har interesse for faget. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er viktig for å trives i vårt team ettersom vi arbeider tett på hverandre.

Som medarbeider hos oss vil du få en unik mulighet til å lære fra erfarne ingeniører i bransjen og følge opp prosjekter gjennom hele prosjektfasen. Du vil også få verdifull erfaring med IDA ICE og andre relevante programmer som kreves for å jobbe med de spennende prosjektene vi har hos oss.

Arbeidsoppgaver:

 • Energivurdering av bygg (Simien og IDA ICE)
 • Utføre avanserte simuleringer for dagslys, termisk inneklima og energiberegninger (IDA ICE). Kan du annen programvare som Rhino, Dynamo, Grashopper og SketchUp er det positivt.
 • Bistå med reguleringsarbeid innenfor våre relevante arbeidsområder.
 • Utvikle og implementere nye arbeidsmetoder for å forbedre våre tjenester.
 • Bistå med prosjektering og prosjektledelse.

Vi tilbyr:

 • En spennende og variert hverdag med muligheter for faglig og personlig utvikling.
 • Mulighet for å jobbe med innovative og bærekraftige prosjekter.
 • Mulighet for å lære fra erfarne ingeniører i bransjen.
 • Konkurransedyktig lønn, pensjon og gode arbeidsbetingelser.
 • Vi ser etter deg som er selvstendig, initiativrik, analytisk og har en stor interesse for faget. Du må være flink til å samarbeide med andre og ha gode kommunikasjonsevner.
 • Sentrale og moderne lokaler. Vi holder til 4 minutters gange fra togstasjonen, 10 minutter med tog fra Oslo S.

Er du klar for å bli en del av vårt team og jobbe med energi, dagslys og inneklima i bygg? Send inn din søknad, CV og vitnemål til oss i dag!

Marini Consulting AS

Send en mail, ring eller kom innom.

Post- og besøksadresse

Storgata 16
2000 Lillestrøm

TLF: 92851057
post@marini.no